28 Kas 2014

Jfe Çelik Şirketi – Çelik Araştırma Laboratuvarı Üst Düzey Temsilcilerinin Gedik Holding Ziyareti

Japon JFE çelik firması bünyesinde faaliyet gösteren JFE Çelik Araştırma Laboratuvarının üst düzey yönetici ve konularında uzman doktoralı araştırmacıları 25 Kasım günü Gedik Kaynak’ı ziyaret etti.

Gedik Kaynak ve Gedik Üniversitesi ile gerçekleştirilebilecek potansiyel işbirlikleri amacıyla Gedik Holding’i ziyaret eden heyet, Gedik Holding yönetim kurulu üyeleri ve Gedik Üniversitesi akademik kadrosu ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Japonya’nın alanında öncü çelik üretim firmalarından biri olan JFE STEEL şirketi bünyesinde araştırma ve geliştirme (R&D) faaliyetleri gerçekleştiren JFE Çelik Araştırma Laboratuvarı, çelik üretimi teknolojisi, üretim kalitesi ve kapasitesinin arttırılması konularında araştırmalar yapan global bir şirkettir.