2 May 2024

Gedik Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu 1.Sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Selma ÖZTÜRK GÜNAY hocamızın ve Adalet Kulübünün katkılarıyla İstanbul Anadolu Adliyesi’ne gerçekleştirilen ziyaretlerine devam etmektedirler

Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yücel ERTAŞ, Özel Soruşturma Suçları Soruşturma Büro Cumhuriyet Savcıları Fatih YAŞİN ve Selman BACAKSIZ ile Basın Suçları Soruşturma Büro Cumhuriyet Savcıları İsmail TEKER, Burhan ERGAR, Ömer POLAT tarafından Savcılık mesleği hakkında bilgi alarak, karşılıklı soru/cevap yapılmıştır.
8.Sulh Ceza Hâkimi Murat ÇAKIR, 9.Sulh Ceza Hâkimi Süleyman PETEK ve 10.Sulh Ceza Hâkimi Sevil ŞAKAR UĞUR tarafından Hakimlik mesleği hakkında bilgi alarak, karşılıklı soru/cevap yapıldıktan sonra öğrencilerimiz Mahkemede gerçekleşen duruşmaları takip etmişlerdir.
Mahkeme kalemleri ve icra dairelerinin çalışma usulleri hakkında teorik bilgi sahibi olan öğrencilerimiz uygulama hakkında da fikir edinmişlerdir. Ziyaretimizin son derece verimli geçmesi konusunda emeklerini esirgemeyen İstanbul Anadolu Adliyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nde görev yapan Sayın Süleyman Özdemir’e ve öğrencilerimizi makamlarında misafir eden Sayın Hakim ve Savcılarımıza tekrar teşekkür ederiz.