Bölümden Haberler

Prof. Dr. Ali Tekin- NTV- Rusya-Ukrayna Tahıl Koridoru Anlaşması Değerlendirmesi

Prof. Dr. Ali Tekin NTV’de Rusya-Ukrayna savaşını değerlendirdi.

Prof. Dr. Ali Tekin Haber Global TV’de Sultan Arınır’ın Artı Eksi programında Rusya-Ukrayna savaşını değerlendirdi

06.08.2021

İstanbul Gedik Üniversitesi 2020-2021 yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 2020-2021 mezunlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

06.08.2021

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Programı Doktora öğrencisi Enes CÖMERT’in Uluslararası Anadolu Sosyal Bilimler Dergisi’nde “1990’lardan Günümüze Mahkeme Kararları Işığında Sağlık Hizmetlerinde İdare ve Sorumluluk” adlı makalesi yayımlanmıştır.

02.06.2021

Öğr. Üyesi Ahmet ÖZCAN’ın konuşmacı olarak katıldığı Peyami Safa ve Türkiye’de Muhafazakâr Düşünce” konulu konferans 2 Haziran Çarşamba, saat 16.00’da zoom üzerinden yapıldı.