Bölümden Haberler

Bölümümüz Toplum Gönüllüleri Kulübü ile birlikte Gelecek Matematikte: Başarı İçin Yeni Yollar isimli yeni bir Sosyal Sorumluluk Projesi başlattı.

Prof. Dr. A. Murat Köseoğlu’nun Proje Danışmanı olduğu Gelecek Matematikte: Başarı İçin Yeni Yollar Projesi ilk aşaması olan okul ziyaretlerini gönüllü öğrenciler ile birlikte sürdürmeye başladı. Proje ile Türkiye’de matematik öğretiminde yaşanan sorunların belirlenmesi amaçlanmakta ve bu durum için çözümler aranmaktadır. Projemiz matematik alanında sınav başarısını artırmanın yanında uzun vadede ülkemiz için AR-GE çalışmaları yaparak katma değer yaratacak araştırmacıların yetiştirilmesine yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Bölüm Başkanımız A. Murat Köseoğlu’nun Organizasyonunu Yürüttüğü Yapay Zeka Kongresine Bildirilerinizi Bekliyoruz

“Yapay Zekada Gelecek Trendler: Akademinin Endüstriyle Buluşması” temalı Uluslararası Yapay Zeka Çalışmaları Konferansı , 31.05.2024 – 02.06.2024 tarihleri ​​ arasında Uluslararası Yapay Zeka Fuarı ile eş zamanlı olarak İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir . Yüz yüze, poster ve çevrimiçi sunumlar şeklinde katılım sağlanabilmektedir. Konferansımıza yapay zekanın tüm disiplinlerde kullanımına ilişkin bilimsel çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz .

Özet gönderimi için son tarih: 15 Nisan 2024

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.