Haberler / Duyurular / Etkinlikler

YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ BÖLÜMÜ

2023-2024 BAHAR DÖNEMİ BÖLÜM İÇİ FAALİYET HABERLERİ

• Bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi Osman Yılmazcan 10 Mayıs 2024 tarihinde Türkiye Muhasebe Uzmanları Derneği tarafından düzenlenen “Sürdürülebilirliğin Geleceği ve Muhasebe Uygulamaları” konulu XI.Türkiye Muhasebe Uzmanları Kongresi’ne katılmıştır.
  • Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Orkun Bayram 7 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenen The Climate Investment Summit 2024 konferansına katılmıştır.

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ BÖLÜMÜ VE KARİYER VE REHBERLİK MERKEZİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “İŞ HAYATINA GİRİŞ” ETKİNLİĞİ 13.04.2023 TARİHİNDE EZGİ ASLAN’IN SUNUMU İLE ZOOM ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ BÖLÜMÜ VE KARİYER VE REHBERLİK MERKEZİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “BAŞARILI MÜLAKAT: ÖNCESİ, ESNASI VE SONRASI” ETKİNLİĞİ 11.04.2023 TARİHİNDE GÜRHAN ÖZTÜRK’ÜN SUNUMU İLE ZOOM ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ BÖLÜMÜ VE KARİYER MERKEZİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “CV HAZIRLAMA” ETKİNLİĞİ 20.03.2023 TARİHİNDE DR. ÖĞR. ÜYESİ AHMET ERKASAP’IN SUNUMU İLE ZOOM ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

• 22.02.2023 tarihinde Kartal Semiha Şakir Anadolu Lisesi öğrencileri için gerçekleştirmiş olduğumuz Kariyer Günleri etkinliğimizde; Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü olarak “Bölüm-Meslek Tanıtımı” konulu seminerimizi gerçekleştirdik.

• 19 Ocak 2023 tarihinde gerçekleşen Koçluk Gelişim Zirvesine katılan İISBF Dekan Yardımcısı ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü akademisyeni Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Erkasap ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencilerimizin katılımıyla birlikte yoğun bir çalıştay günü gerçekleştirdi.

• 16 Aralık 2022 tarihinde, Fatih Okyanus Koleji öğrencilerine Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm tanıtımı amacıyla gerçekleştirmiş olduğumuz fiziki seminerimiz

• 18 Ekim 2022 tarihinde, Tuzla Tuğrulbey Anadolu Lisesi öğrencilerine Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm tanıtımı amacıyla gerçekleştirmiş olduğumuz fiziki seminerimiz

• 24 Temmuz 2022 tarihinde, İstanbul Gedik Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü akademisyenleri Dr. Öğr. Üyesi Ümit Bozoklu ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Erkasap’ın konuşmacı olduğu “Geleceğin Yöneticileri İçin Geleceğin Meslekleri ve Yetkinlikleri” isimli etkinlik Instagram canlı yayında gerçekleştirildi.

• 23 Temmuz 2022 tarihinde, İstanbul Gedik Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü akademisyeni Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Erkasap’ın konuşmacı olduğu “Geleceğin Meslekleri” isimli etkinlik Instagram canlı yayında gerçekleştirildi.

• 26-27 Mayıs 2022 tarihlerinde Pendik Kampüsümüzde gerçekleşen bahar şenliğimize, üniversitemizin liseli öğrenciler için düzenlediği “Makale ve Proje Fikri Yarışması” kazananları da katıldı. Kıymetli hocalarımız, genç arkadaşlara ödüllerini teslim etti.