Mimarlık Bölümü öğretim görevlisi Y. Mimar Nüshet AK’ın son kitabı İNCE YAPI DERS NOTLARI yayımlanmıştır Yayım Tarihi:26 Şub 2024
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ HOCALARIMIZDAN DOÇ. DR. NİHAN YARMACI GÜVENÇ DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM SEMPOZYUMU’NDA “DİDİM’İN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ” ADLI ÇAIŞMASINI SUNDU Yayım Tarihi:19 Şub 2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Barış Yalınkılıç’ın bölüm yazarları arasında yer aldığı “Geleneksel Türk İçecekleri” isimli kitap Nobel Akademik Yayıncılık tarafından yayımlanmıştır. Yayım Tarihi:05 Şub 2024