Haber ve Duyurular

Yaz Okulu alacak öğrencilerimizin dikkatine:
1 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak olan Yaz Okulu kapsamında Hemşirelik Bölümü derslerinden “Kadın sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği” dersi 01-02 Temmuz 2024 tarihlerinde işlenmeyecek olup, öğrenciler ders tarihleri hakkında tekrar bilgilendirilecektir.

Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyeleri ve Öğrencilerimiz ile birlikte Hemşirelik Haftası kapsamında 17 Mayıs 2024 tarihinde “Klinik Karar Verme Sürecinde Hemşireler: Bakımın Ekonomik Gücü” isimli sempozyum düzenlenmiştir.

2209-A – Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı. Gedik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü olarak 3 proje destek almaya hak kazandı. Hemşirelik Bölümü öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ 2023 YILI 2.BAŞVURU DÖNEMİ KABUL EDİLEN 2209-A BAŞVURULARI

DANIŞMAN ÖĞRENCİ ADI.SINIFI ARAŞTIRMA KONUSU
Prof.Dr.Kerime Derya BEYDAĞ

Hatice EŞİN

Hemşirelik 1.SINIF

Öğrenci Hemşirelerin Engellilik Algısı Düzeyleri ve Etkileyen Faktörler

Öğr. Gör. Emek BAKANOĞLU KALKAVAN

Hatice Nur DEMİRBAŞ

Hemşirelik 1. Sınıf

Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinin Enneagram Kişilik Tipi İle Öğrenme Stilleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi: Vakıf Üniversitesi Örneği

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ 2023 YILI 2.BAŞVURU DÖNEMİ KABUL EDİLEN 2209-A BAŞVURULARI

DANIŞMAN ÖĞRENCİ ADI.SINIFI ARAŞTIRMA KONUSU
Dr.Öğr.Üyesi Tuğçe Atak Meriç

Hemşirelik Bölümü

Meryem Özkara

Çocuk Gelişimi 4. Sınıf

Özel Gereksinimli Çocuğu Olan Ailelere Verilen Mahremiyet Eğitim Programının Etkinliğinin Değerlendirilmesi
Rumeysa Güneş

Befin Eskici

Çocuk Gelişimi 4. Sınıf

Gedik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Hacer Erten’in Ordu Üniversitesi Hemşirelik Çalışmaları Dergisi 2024 yılı 1. Sayısında “Riskli Birimlerde Çalışan Hemşirelerin Merhamet Yorgunluğu Düzeyleri ve Etkileyen Faktörler” isimli makalesi yayınlanmıştır.

Gedik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, hemşirelik bölümü, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Tuğçe ATAK MERİÇ ve Arş. Gör. Fatma TOKSÖZ tarafından 2023-2024 Bahar yarıyılında yapılan laboratuvar uygulaması: