Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) Tezsiz Y.L

İstanbul Gedik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) Tezsiz Yüksek Lisans Programı ile amacımız, öğrencilerimizi alanında uzman akademisyenler tarafından verilen dersler yoluyla iş yaşamına hazırlamaktır. Program, öğrencilerimize, ilgi alanları ve çalışmak istedikleri sektörlere yönelik olarak farklı seçmeli dersleri sunarak istedikleri alanlarda uzmanlaşma olanağı sağlar.

Bu program, öğrencilerin lisans düzeyinde aldıkları eğitimi derinleştirmeyi, araştırma ve akademik iletişim becerilerini geliştirmeyi hedefler. Pek çok öğrenci bu derece yardımıyla özel ya da kamu sektöründeki kariyeri için önemli bir adım atmaktadır.

Mezunlarımız, hem edindikleri bilgi birikimi hem de İngilizceye hakimiyetleri sayesinde uluslararası kuruluşlarda, sivil toplum örgütlerinde, kamu kurumlarında, ulusal ve uluslararası şirketlerde çeşitli iş olanakları bulabilirler.

Online Başvuru Formu İçin Tıklayınız