Aşçılık Programı Danışma Kurulu | |||
Unvan/Görev | Ad-Soyad | Bölüm/Program/Şirket Bilgisi | |
1 | Dr.Öğr.Üyesi | Emin Ahmet YEŞİL | MYO Müdürü |
2 | Öğr. Gör. | Huriye ZAFERA | Bölüm Başkanı |
3 | Öğr. Gör. | Tuğçe CEBECİ | Aşçılık Pr. |
4 | Pasta Şefi | Tuğba ÜNAL | Tute Butik Pasta |
5 | Eğitmen Şef | Özer BİNGÖL | Mavi Sandal Balıkçısı |
6 | Executive Chef | Hakan DURMUŞ | Şekerpınar Hilton Garden Inn |
7 | İşletme Sahibi-Executive Chef | Tolga KURU | Çoşkun Kuru Bafra Pidecisi |
8 | Öğrenci Üye | Okan Gaffar AKIN | Aşçılık Pr. |