AŞÇILIK PROGRAMI TARAFINDAN PROFESYONEL BIÇAK EĞİTİMİ KONULU DERS DIŞI ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Tuğçe CEBECİ’nin moderatörlüğünde ve Pirge Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fatih ERBİL’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Profesyonel Bıçak Eğitimi’ etkinliği 4 Kasım 2024 tarihinde Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Aşçılık Programı öğrencileri etkinlikte profesyonel mutfaklarda kullanılan bıçak çeşitleri hakkında detaylı bilgi edindi. Uygulamalı anlatımıyla etkinliğe değer katan kıymetli bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan Sayın Fatih ERBİL’e ve etkinliği düzenleyen Öğr. Gör. Tuğçe CEBECİ’ye teşekkürlerimizi sunarız.
AŞÇILIK PROGRAMI TARAFINDAN MUTFAKTA İSG VE İLK YARDIM UYGULAMALARI KONULU DERS DIŞI ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Tuğçe CEBECİ’nin moderatörlüğünde ve Anestezi Programı Öğretim Görevlisi Kübra KOÇ ile İş Sağlığı Güvenliği Programı Öğretim Görevlisi Hakan SARKIN’ ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Mutfakta İSG ve İlk Yardım Uygulamaları’ etkinliği 7 Kasım 2024 tarihinde Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulu programlarından birçok öğrencinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte özellikle Aşçılık Programı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri mutfaklarda alınması gereken iş sağlığı ve güvenlik tedbirleri kapsamında detaylı bilgi edinirken öğrencilerimiz mutfakta ilk yardım uygulamaları hakkında da uygulamalı anlatımlarla verimli bir çalışmanın içerisinde yer aldılar. Değerli bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan Sayın Kübra KOÇ ve Hakan SARKIN’a ve etkinliği düzenleyen Öğr. Gör. Tuğçe CEBECİ’ye teşekkürlerimizi sunarız.
AŞÇILIK PROGRAMI TARAFINDAN MUTFAKTA İSG VE İLK YARDIM UYGULAMALARI KONULU TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ.
Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Tuğçe CEBECİ’nin organizasyonuyla 14 Kasım 2024 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen IX. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı & Fuarı’na teknik gezi düzenlendi. Türkiye ve dünya gastronomisi arasında köprü kurmaya devam eden organizasyon “Legacy & Menu” temasıyla 9. Kez düzenlendi. Gerçekleşen bu teknik gezi ile öğrencilerimiz Yiyecek İçecek ve Konaklama sektörlerine yön veren sektör temsilcileri ve dünyaca ünlü şeflerle aynı çatı altında bulunma, Michelin yıldızlı şeflerin başarı hikayelerini dinleme ve farklı restoran örneklerini inceleyebilme fırsatı yakaladı.