Değerli Öğrenciler;
İnsanların temel ihtiyaçlarından biri olan yemek yeme ihtiyacı günümüz modern dünyasında gelişen teknoloji, farklılaşan talepler ve doyum noktaları göz önünde bulundurularak sadece yemek yeme ya da karın doyurmak adına yemek pişirmek olgusunun dışına çıkmıştır. Toplumların tarihini, kültürünü ve sanatını tabağa yansıtan deneyimler yiyecek içecek sektörünün değişimi ve gelişimine doğrudan katkı sağlamış ve bu durum, yiyecek içecek sektörünün ve aşçılık mesleğinin daha da önem kazanmasını sağlamıştır.
İstanbul Gedik Üniversitesi, Aşçılık Programı olarak sizlere sunduğumuz kapsamlı eğitim planı, alanında tecrübeli akademik kadrosu, güçlü sektörel bağlantıları ve kariyer imkanları ile geleceğin donanımlı aşçılarını yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Yemeğin sanatla buluştuğu bu serüvende öğrenmeye ve üretmeye yatkın, enerjik, disiplinli, ekip çalışmasına uyumlu, iletişim becerileri kuvvetli ve mutfağa ilgisi olan siz değerli aşçı adaylarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Öğr. Gör. Tuğçe CEBECİ
Aşçılık Program Başkanı