Haberler/Duyurular/Etkinlikler

İstanbul Gedik Üniversitesi Havacılık Kulübü, 7 Aralık 2023 tarihinde 2. Havacılık Zirvesi’ni düzenledi

Uluslararası Sivil Havacılık Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen zirve,  sektörün önemli isimleri bir araya getirdi. Konuşmacılar Fraport TAV Antalya Havalimanı Kalite Müdürü Dr. Musa Güngören, HEAŞ Akademi Müdürü Vefa Arıkan, İGA Premium Hizmetler Şefi Ender Demirkıran, Singapur Hava Yolları E-ticaret ve İletişim Uzmanı Emre Bozkurt, Türk Hava Yolları Kabin Amiri Gizem Işık, Türk Hava Yolları Yer Eğitim Kalibrasyon Şefi Kaptan Pilot Ergin Güzel, Pegasus Hava Yolları Yer İşletme Grup Başkanı Boğaç Uğurluteğin, Pegasus Hava Yolları Ekip Planlama Müdürü Murat Hasanusta, Pegasus Hava Yolları İşe Alım Müdürü Samet Avan, Pegasus Hava Yolları Kabin Memuru Raşit Bağrıaçık dinleyicilere sivil havacılık sektörü hakkında kıymetli bilgiler aktardı.

Sivil havacılık sektörü hakkında önemli ve değerli bilgiler aktarılan Zirveye, İstanbul Gedik Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra, havacılık sektörünün paydaşları ve havacılık liselerinde okuyan öğrenciler de yoğun  ilgi gösterdi. Etkinlik, sektördeki gelişmeleri takip etmek ve gelecekteki kariyer olanakları hakkında fikir sahibi olmak isteyen herkes için büyük bir fırsat sundu.

İstanbul Gedik Üniversitesi Havacılık Kulübü ile Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı 29.12.2022 tarihinde 1. Havacılık Zirvesi gerçekleştirildi.

1. Havacılık Zirvesi’nin birbirinden değerli konuşmacıları bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı. 1. Havacılık Zirvesi’nin konukları; Türk Hava Yolları Kabin Operasyon Müdürü Sn. Turgut Kendirci,  Türk Hava Yolları Kabin Amiri Sn. Ufuk Demirtürk –  Pegasus Hava Yolları Kıdemli Emniyet ve İnsan Faktörleri Uzmanı Sn. Gonca Küçüktetik, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Hava Trafik Kontrolörü Sn. Atagün Ünan, World Cargo Solutions Cargo Quality Auditor Sn. Burak Türkmen, Türk Hava Yolları Dispatcher Sn.  Mehmet Toktaş, Havacılık Psikolojisi Araştırmaları Şefi Türk Hava Yolları Sn. Tuba Nur Yazıcı ve Türk Hava Yolları Yer Eğitim Kalibrasyon Şefi  Kpt. Plt. Sn. Özkan Danyıldız’a Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı olarak teşekkür ederiz.