Hakkımızda

Robot Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezinin amacı; üniversite-sanayi işbirliği içerisinde başta otomotiv ve savunma sanayi olmak üzere birçok endüstriyel alanda ihtiyaç duyulan robotik tasarım ve uygulamaların gerçekleştirilmesi amacıyla disiplinlerarası bilimsel araştırmalar yapmaktır. Bu kapsamda edinilen bilgi ve birikim, merkez bünyesinde projelere dönüştürülmektedir.

Robot Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi, Gedik Kaynak / GeKa Robot Bölümü ile birlikte mekatronik mühendisleri ve öğrencileri, teknik personel ve robot operatörlerine yönelik periyodik olarak eğitimler düzenlemektedir.

Robot Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde esnek robotik sistemler ile ilgili ARGE çalışmaları devam etmektedir. Detaylı bilgi dökümanı için buraya tıklayınız