8 Tem 2021

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 95. yıl dönümü kutlamalarında Merkez Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Orhan Çekiç konuşma yaptı

Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi’nde yapılan kutlamalar kapsamında denize çelenk bırakılarak, kürek ve kano yarışları yapıldı. Kartal Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı kutlamalara Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, siyasi parti temsilcileri Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, İstanbul Gedik Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Orhan Çekiç, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Covid 19 pandemisine yönelik alınan tedbirler eşliğinde düzenlenen etkinlikler saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Spor etkinliklerinin ardından yapılan törende İstanbul Gedik Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Orhan Çekiç, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın önemini anlatan bir konuşma yaptı.