10 Nis 2023

Yeditepe Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Tülay Alim Baran, Saltanatın Kaldırılmasının 100. Yıldönümü dolayısıyla bir konferans verdi. Moderatörlüğünü Merkez Müdürümüz Öğr. Gör. Özgür Billur’un yaptığı etkinlikte Baran, 1 Kasım 1922 öncesinde Padişah Vahdettin ve İstanbul Hükümeti’nin Mili Mücadele aleyhindeki faaliyetlerini ayrıntıları ile anlattı. Zoom üzerinden gerçekleşen etkinliğe öğrencilerin yanısıra Üniversitemizden ve Yeditepe Üniversitesinden akademisyenler de katıldılar.