13 Ağu 2024

Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Neşe Duran’ın çalışması, Uluslararası EFE Akademi tarafından yayınlanan “Okul Öncesinde Her Yönüyle Çocuk ve Drama” adlı kitapta yayınlanmıştır.

Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Neşe Duran’ın Uluslararası EFE Akademi Yayınları tarafından yayınlanan “Okul Öncesinde Her Yönüyle Çocuk ve Drama” adlı kitabında, “Dramada Kullanılan Yöntem ve Teknikler” bölümü yayınlanmıştır. Bu bölüm, dramanın eğitimdeki rolünü vurgulayan temel yöntem ve teknikleri ele almakta ve çocukların gelişim süreçlerinde drama uygulamalarının önemini ortaya koymaktadır. Alana önemli katkılar sağlayan bu çalışma için kendisini tebrik eder, akademik çalışmalarının ve başarılarının devamını dileriz..