26 Haz 2020

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Uzaktan Eğitim Yaz Okulu Başvuruları

Değerli Öğrencilerimiz,

2019-2020 Yaz Okulu Başvuruları 01-09 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Uzaktan Yaz Okulu derslerimiz; 13 Temmuz 2020- 2 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

• Açılacak yaz okulu dersleri linkte yayınlanmaktadır. https://www.gedik.edu.tr/ogrenciler/kayitli-ogrenciler/yaz-okulu
  • Öğrencilerimiz Yaz okulu ders başvurularında en fazla 3 ders seçebilecektir.
  • Seçilen derslerin ücretlendirmesi Üniversite kredisine göre yapılmaktadır. Yaz Okulunda ders kredi ücreti KDV Dahil 475 TL (Örneğin; 3 Üniversite kredisine sahip bir ders için “Dersin Üniversite Kredisi x 475 TL= derse ait ödenecek tutar”  3×475 = 1425 TL şeklinde hesaplanacaktır.)
  • Yaz okulunda bir dersin açılamaması durumunda ödediği ücret öğrenciye iade edilir.
  • Açılacak derslere Üniversite dışından başvuracak adayların kendi üniversitelerinden alacakları onaylı belgeleriyle ilgili akademik birime başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru Adımları;

• Ücret ödeme dekontu ile birlikte başvuru formunda belirtilen fakülte/yüksekokul eposta adresine gönderilir.

**Öğrenci kayıt yaptırdığı derslerden, açılan dersleri OBS sistemi üzerinden görebilecektir.

Yaz Okulu Yönergemize ulaşmak için tıklayınız.

Sorularınız için; [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.