4 Kas 2020

2020-2021 AKADEMİK YILI ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI –KAZANANLAR LİSTESİ

2020-2021 akademik yılında boş kalan kontenjanların doldurulması amacıyla yapılan Erasmus+ seçim süreci tamamlanmıştır. Sonuçlar belirtildiği gibi Erasmus Koordinatörlüğümüzce ilanen duyurulur. Erasmus+ Hareketlilik Hakkını Kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Öğrencilerimizin başvuru formlarında belirttiği üniversite tercihleri doğrultusunda nominasyon işlemleri başlatılacaktır. Bundan sonraki süreçte Erasmus Kurum Koordinatörü Gülşah KESENTAŞ ile koordinasyonlu bir şekilde sürece devam edilecektir. Bu sebepten sonuçlar açıklandığı bu tarih itibariyle mail adreslerinizi sık sık kontrol ediniz.