26 Haz 2021

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılı 1. Başvuru Dönemi Lisansüstü Başvuru sonuçları açıklandı

Değerli Aday Öğrencilerimiz;

İstanbul Gedik Üniversitesi lisansüstü programların başvuru sonuçları aşağıdaki linkte paylaşılmıştır.

*** Asil olarak kazanan adaylar, 28 Haziran-02 Temmuz 2021 tarihleri mesai saatleri arasında kesin kayıt için, aşağıdaki belgelerin kontrollerini Enstitümüze (Kartal Yerleşkesi C Blok 5. Kat) yaptırarak, Mali İşler Daire Başkanlığından ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından ( A Blok Giriş kat)  kesin kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Doktora Programı Gerekli Belgeler

• Lisans Transkriptinin aslı, noter onaylı sureti veya E-devlet çıktısı
  • Yüksek Lisans noter onaylı sureti veya E-devlet Mezun belgesi
  • Yüksek Lisans Transkriptinin aslı, noter onaylı sureti veya E-devlet çıktısı
  • Yabancı Dil Belgesi (YÖK Yabancı Dil Eşdeğerlik tablosunda yer alan sınavlara ait)
  • ALES Sınav Sonucu (Sonuç Kontrol Kodu yer alan)
  • Nüfus cüzdanı aslı ve beraberinde fotokopisi
  • Erkek adaylar için yeni tarihli Askerlik Durumu Belgesi (E-Devlet’ten alınan belgeler kabul edilmektedir.

Tezli Yüksek Lisans Programı Gerekli Belgeler

• Lisans Transkriptinin aslı veya noter onaylı sureti E-devlet çıktısı
  • Öğretim Dili İngilizce olan programlar için Yabancı Dil Belgesi (YÖK Yabancı Dil Eşdeğerlik tablosunda yer alan sınavlara ait)
  • ALES sınav sonucu (Sonuç Kontrol Kodu yer alan)