30 Mar 2023

30 Mart 2023 Tarihinde Yükseköğretim Kurulu’nun Yaptığı Açıklama Hk.

30 Mart 2023 Tarihinde Yükseköğretim Kurulu’nun Yaptığı Açıklama Doğrultusunda:

• Üniversitemiz Senatosu’nun ara sınavlar hakkında daha önce aldığı kararda herhangi bir değişiklik ihtiyacı doğmamıştır. Buna göre ara sınavlar çevrimiçi (online) yapılacaktır.
  • Dersler, 10 Nisan 2023 tarihinden itibaren, devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze yapılacak, aynı zamanda uzaktan katılmak isteyen öğrenciler için canlı olarak LMS sistemi üzerinden yayınlanacaktır.
  • Ders kayıtları, canlı olarak katılamayan öğrencilerin daha sonra izleyebilmesi için LMS sistemine yüklenecektir.
  • Uygulamalı derslerin ve final sınavlarının nasıl yapılacağına dair açıklama, Senatomuzun alacağı karardan sonra duyurulacaktır.