8
May
2024
DOÇ. DR. NİHAN YARMACI GÜVENÇ VE ARŞ. GÖR. SERAY EVREN’İN ‘TURŞU SUYU’ BAŞLIKLI KİTAP BÖLÜMÜ ‘TÜRKİYE’NİN SOKAK LEZZETLERİ’ KİTABI İÇERİSİNDE YAYIMLANDI.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları akademisyenleri Doç. Dr. Nihan YARMACI GÜVENÇ, Arş. Gör. Seray EVREN’in yazdığı ‘Turşu Suyu’ başlıklı kitap bölümü, Doç. Dr. Adem ARMAN, Cihan ÇETİNKAYA ve Doç. Dr. Alper KURNAZ editörlüğünde Nobel Akademik Yayıncılık tarafından basılan ‘Türkiye’nin Sokak Lezzetleri’ isimli kitapta yayımlandı.
Yayınlanma Tarihi: 8 Mayıs 2024Son Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2024