22 Haz 2020

Dr. Öğr. Üyesi Mazlum Doğan’ın Makalesi Journal of Forensic and Legal Medicine Tarafından Yayımlandı

Hukuk Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Mazlum Doğan’ın da aralarında bulunduğu dört akademisyenin ortak çalışmasıyla hazırlanan “The evaluation of medical malpractice claims: Creating a Standard Approach Model Using the Delphi Method” isimli makale SCI-E indeksinde yer alan Journal of Forensic and Legal Medicine dergisi tarafından yayımlandı.

Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Berna DOĞAN, Doç.Dr. Emel Hülya YÜKSELOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Mazlum DOĞAN ve Seda Diker UĞRAŞ tarafından “tıbbi uygulama hatası iddialarına yönelik şikâyetlerin dünyanın diğer ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’de de zaman içinde arttığı, sağlık hukuku ve tıp hukuku alanında sıklıkla tartışma konusu olduğu” analizi üzerine hazırlanan araştırma bu alanda ilerde gerçekleştirilecek çalışmalar için de yol gösterici olacaktır.