29 Nis 2016

E-Ticaretin Öyküsü: Dijital Ticaret Zirvesi

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü ve Anbean Tanıtım Danışmanlık iş birliğiyle düzenlenen E-Ticaretin Öyküsü: Dijital Ticaret Zirvesi 14 Mayıs Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Zirvede; hem Türkiye, hem dünyanın en hızlı büyüyen ve gelişen sektörlerinden olan dijital ticaretin geçmişi, bugünü ve geleceği kapsamlıca incelenecektir. Bir gün boyunca sürecek E-ticaretin Öyküsü: Dijital Ticaret Zirvesi, e-ticaret üzerine kariyer düşünen öğrencilere, sektör profesyonellerine, girişimcilere, girişimci adaylarına değerli bağlantılar kuracak bir atmosfer yaratıyor.

Google, Vodafone, GittGidiyor, P&G, Coca ColaE-bebek, BKM, Buldumbuldum.com’un üst düzey yöneticilerinin konuşmacı olarak katılacağı zirveye kayıt ve daha detaylı bilgi için http://eticaretinoykusu.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.