24 Eki 2015

Education UK Alumni Ödüllerine Başvurular

2016 Education UK Alumni Ödülleri için başvurular devam ediyor. Ödüllere Basvuru formu ile kendiniz basvurabilir, Aday formu ile uygun gördüğünüz kisiyi aday gösterebilirsiniz. Unutmayın, son başvuru tarihi 31 Ekim 2015.

The Education UK Alumni Ödülleri, son 10 yılda İngiltere’de eğitim almış kişilerin başarılarını tescilleyen uluslararası bir ödül organizasyonudur. Bu ödüller asağıda belirtilen üç kategoride üstün basarı sağlayan mezunlara verilir:

• Profesyonel Basarı Ödülü
  • Girisimcilik Ödülü
  • Toplumsal Etki Ödülü

The Education UK Alumni Ödülü kazanmak; uluslararası itibar edinme, yeni profesyonel bağlantılar sağlama ve basarılı girisimlerin ön plana çıkması gibi pek çok fırsatı da beraberinde getirmektedir.

Ödüllerle ilgili detaylı bilgi için Alumni Awards, Education UK ve Global British Council websitelerini ziyaret edebilirsiniz.