12 Tem 2024

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulamalı Tanıtım Etkinlikleri

2023-2024 Tercih ve Tanıtım günleri kapsamında; 17-23 Temmuz Günleri Arası, Saat:12.00‘da Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akademik Kadrosunda yer alan Öğr. Gör. Büşra Diken Çolak, Arş. Gör. Seray Evren ve Arş. Gör. Betül Oral tarafından Halil Kaya Gedik Kampüsü uygulama mutfağında;
  • 17 Temmuz Meyve Özlerinden Kokteyl Yapımı,
  • 18 Temmuz Orman Meyvelerinden Sorbe Yapımı,
  • 19 Temmuz Şeker Hamurundan Kurabiye Yapımı,
  • 22 Temmuz Cupcake Yapımı,
  • 23 Temmuz Fettucini Alfredo Yapımı,
isimli tanıtım etkinlikleri gerçekleştireceklerdir.