12
Tem
2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulamalı Tanıtım Etkinlikleri
2023-2024 Tercih ve Tanıtım günleri kapsamında; 17-23 Temmuz Günleri Arası, Saat:12.00‘da Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akademik Kadrosunda yer alan Öğr. Gör. Büşra Diken Çolak, Arş. Gör. Seray Evren ve Arş. Gör. Betül Oral tarafından Halil Kaya Gedik Kampüsü uygulama mutfağında;
- 17 Temmuz Meyve Özlerinden Kokteyl Yapımı,
- 18 Temmuz Orman Meyvelerinden Sorbe Yapımı,
- 19 Temmuz Şeker Hamurundan Kurabiye Yapımı,
- 22 Temmuz Cupcake Yapımı,
- 23 Temmuz Fettucini Alfredo Yapımı,
isimli tanıtım etkinlikleri gerçekleştireceklerdir.
Yayınlanma Tarihi: 12 Temmuz 2024Son Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2024