28 Nis 2021

Öğrencilerimize özel ücretsiz kariyere ilk adım semineri

Doğru mesleği seçmek ve kariyere ilk adımınızı doğru atabilmeniz için İstanbul Gedik Üniversitesi öğrencilerine özel “Kariyere İlk Adım seminerini” kaçırmayın.

www.hipostar.com/gedik-kariyer adresine girerek kayıt formunu hemen doldurun, 30 Nisan’a kadar geçerli ücretsiz kariyer yönelim testi ve ücretsiz kariyere ilk adım online semineri linkini mailinize gelsin..

Meslek ve kariyer tercihlerinizi doğru bir zemine oturtmak için 6500 farklı meslek içerisinden size en uygun olanlarını merak ediyorsanız ve güçlü yönlerinizi öğrenmek istiyorsanız ücretsiz kariyer yönelim testini doldurun. Detaylı rapor ücretsiz olarak mail adresinize gelsin.

Ayrıca, 04 Mayıs 2021 saat 18:30 da başlayacak ve 60 dakika olarak gerçekleşecek ücretsiz seminerimizde şunları öğreneceksiniz:

• Kariyer Yönelim testinin sonuçlarının nasıl yorumlanacağı
  • Güçlü yönlerinizi nasıl değerlendirebileceğiniz
  • Kariyerin yeni tanımı ve tatminkar bir kariyer yolculuğunun alt yapısı
  • Kariyer ile ilgili merak ettiğiniz sorular
    • Ne istediğimi bilmiyorum
    • Eğitim aldığım alanda iş bulamazsam ne yapmalıyım?
    • Yalnızca sevdiğim işi mi yapmam gerekir?
    • İlk iş seçiminde nelere dikkat etmeliyim?
    • İşverenler çalışanlardan ne bekler?

Yapmanız gerekenler:

1. Hipostar kariyer platformuna iletişim bilgilerinizi girerek ücretsiz test ve seminere kayıt olacaksınız: hipostar.com/gedik-kariyer
  2. Kariyer Yönelim test linki ve bu raporların nasıl yorumlanacağı, güçlü yönleriniz, meslek seçimi ve kariyerle ilgili kritik sorularınızın yanıtlanacağı “Genç Kariyer” semineri için bağlantılar verdiğiniz e-posta adresinize gönderilecek.
  3. 4 Mayıs 2021 saat 18:30 da başlayacak ve 60 dakika sürecek seminer gün ve saatini takviminize kaydedin.
  4. 20 dakikalık bu testi tamamlayınca “En Güçlü Yönleriniz” raporu ile meslek eğilimlerinizin sıralamasını içeren Meslek Listesi mail adresinize gelecek.
  5. Zamanı gelince size gönderilecek Zoom linkine tıklayarak “Kariyere ilk adım” online seminerine katılacaksınız.

Koşullar:

• Ücretsiz kariyer yönelim testi ve kariyer semineri Gedik Üniversite’sinde okuyan veya yeni mezun olmuş gençler içindir.