29 Ara 2020

Hack The Law Challenge Yarışması

Hack The Law Challenge çevrimiçi sistemler aracılığı ile düzenlenen, Türkiye’de hukuk sektörünü geliştirmek için çözüm getirmeyi ve inovatif fikirleri desteklemeyi amaçlayan ve üç gün sürecek olan bir etkinliktir. HLC’nin konusu ise gelişen teknoloji ve inovatif çözümlerle adalete erişimin kolaylaştırılmasıdır. Bu amaç doğrultusunda takımlar toplumda adalete erişmekte güçlük yaşayan kişileri tespit ederek eşitsizlikleri gidermeye çalışacak ve/veya toplumun geneli açısından adalete erişimi kolaylaştırabilecek projeler geliştireceklerdir.

Katılımcılar Gün+ Partners Avukatlık Bürosu, Kabine Hukuk Bürosu ve Neo Skola, Microsoft, Vodafone gibi bilinen kurumların üst düzey çalışanlarıyla tanışma imkanı yakalayacaktır.

Yarışma için son başvuru tarihi 30 Aralık 2020’dir.