23 Şub 2017

Okulumuzda Psikolojik Danışma Hizmeti Başlamıştır

İstanbul Gedik Üniversitesi “Psikolojik Danışma Birimi” olarak tüm öğrencilerimize “Merhaba” diyorum.

Birimimizin amacı öğrencilerimizin zihinsel, duygusal, sosyal gelişimlerine ve sosyal sorunların giderilmesine yardımcı olmaktır.

• gergin, karamsar, yorgun, bitkin hissediyorsanız
  • kendinizi ifade etmekte zorlanıyorsanız
  • sınav kaygınız oldukça yüksekse
  • zamanınızı etkin kullanamıyorsanız
  • insanlarla ilişkilerinizde sıkıntı yaşıyor, topluluklara girmekten kaçınıyorsanız
  • duygusal ilişkilerinizde zorluk yaşıyorsanız
  • şehre ve okula uyum sağlayamıyorsanız
  • günlük hayatınızı zorlaştıran bir takım takıntılarınız varsa
  • akademik hedeflerinizle ilgili belirsizlik ve sıkıntınız varsa
  • sosyal ve ailevi sorunlar yaşıyorsanız

birimimize başvurabilirsiniz.

Başvuru Şekli: Salı, Çarşamba, Perşembe günlei 09.00-16.00 saatleri arasındaPsikolojik Danışma Birimi’ne (Kartal Yerleşkesi C Blok 3. Kat) gelerek ya da [email protected] adresinden randevu talebinde bulunabilirsiniz.

Not:

• Görüşmelerin tümü gizlilik ilkesi çerçevesinde yapılır ve üçüncü kişilerle paylaşılmaz.
  • Randevu saatini aşan 15 dakikalık gecikmelerde randevu iptal olur ve yeni randevu talep edilmesi gerekmektedir.

Klinik Psikolog
Pınar Selin Gözeler Akçora