19 Eyl 2022

ORTAK DERSLER BÖLÜM BAŞKANLIĞINDAN ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Öğrenciler;

Üniversitemiz Ortak Dersler Bölümü ATA 101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I/YÖS ATA 101 (Uluslararası Öğrenciler) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I /TUR 101 Türk Dili I/ YÖS TUR 101 (Uluslararası Öğrenciler) TÜRK DİLİ I/ING 101 İngilizce I derslerini ihtiva etmektedir.

Üniversitemiz Lisans/Önlisans 1. Sınıf öğrencileri tarafından alınması mecburi olan derslere ait program için tıklayınız.

Dersler programda görüldüğü üzere danışmanlık/senkron/yüzyüze olarak planlanmıştır. Senkron işlenen dersler, LMS’ye kaydedilecektir. Derse -diğer derslerle çakışma olduğu durumda- katılamayan öğrenciler LMS’deki kayıtlardan izleyebilirler. Danışmanlık olarak belirlenen bölüm ve programlarda kayıtlı olan öğrenciler, derslerin içeriği ve sınavlarla ilgili olarak ilgili derslerin hocaları ile programda belirtilen gün ve saatlerde bağlantı kurmaları gerekmektedir.

Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Şişman (Bölüm Başkanı)

Kartal yerleşkesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi

B Blok 7. Kat

Öğr. Gör. Özgür Billur

Kartal Yerleşkesi

Adalet Meslek Yüksek Okulu

A Blok 3. Kat

Öğr. Gör. Feyza Aygün

Kartal Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulu

B Blok 2. Kat

Öğr. Gör. Dr. Esra Poyraz

Sağlıklı ve başarılı bir akademik yıl dileriz.

Ortak Dersler Bölüm Başkanlığı