20 Eyl 2017

Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlerini Üniversitemizde Ağırladık

İstanbul İlçeler Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlerinin 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı açılış toplantısı  İstanbul Gedik Üniversitesi’nde yapıldı. İstanbul genelinde tüm ilçe müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını üniversitemizi temsilen Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dilek Kurt yaptı. Tanıtım ve Rehberlik Koordinatörü Nurşen Ünal Tarhan da üniversite ile ilgili yaptığı sunumda üniversite olanakları ile ilgili kısa bilgiler verdi. Rehberlik Araştırma Merkezleri’nin gerek Özel Eğitim gerek Rehberlik ayağı ile işbirliği içinde olmanın hem üniversiteler hem öğrenciler için yeni projelere imza atmak adına önemli sonuçları olduğuna değinildiği toplantı İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Çepni’nin başkanlığında gerçekleştirilerek tamamlandı.