25 Tem 2023

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KESİN KAYIT EVRAKLARI

Spor Bilimleri Fakültesi kesin kayıt işlemleri 26-27-28 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Spor Bilimleri Fakültesi Kesin Kayıt Evrakları aşağıda sunulmuştur.

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KESİN KAYIT EVRAKLARI

1. “Spor Bilimleri Fakültesinde Eğitim Görmesinde Sakınca Yoktur” ibaresi bulunan, tam teşekküllü bir hastaneden alınmış Heyet Raporu. (bu belge olmadan kesin kayıt işlemi yapılmamaktadır.)
  2. 2023 TYT Belgesi
  3. Lise diplomasının veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ve bir adet fotokopisi (Aslı görüldükten sonra iade edilecektir.)

Lise diplomasının veya geçici mezuniyet belgesinin aslı yok ise, e-Devletten Lise Mezuniyet Belgesi alınabilir, 2008 ve sonrası lise mezuniyetleri e-Devletten sorgulanabildiği için, 2008 yılından önce mezun olan adayların lise diplomalarının aslını kayıt sırasında bir adet fotokopisi ile birlikte getirmeleri gerekmektedir.

1. Henüz mezun olmamış, fakat kayıt hakkı kazanmış öğrencilerin okudukları liseden muhtemel mezuniyet tarihini belirtir yazı getirmeleri gerekmektedir.
  2. Nüfus Cüzdanı Aslı ve fotokopisi
  3. Son altı ay içinde çekilmiş 1 adet 4,5cm x 6cm boyutunda fotoğraf, (fotoğrafın arkasına ad ve soyad yazılacaktır)
  4. Askerlik Durum Belgesi (E Devletten alınabilir)