11 Tem 2024

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İLE GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ KALİTE BİRİMİ ARASINDA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

3 Temmuz 2024 Çarşamba günü, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 6.’cı Kat Toplantı Salonu’nda Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’ndan Esra Ensari KARAASLAN, Kalite Birimi Fakülte sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi S. Duygu KOLBAY hocamızın da toplantıya katıldığı gözlemlendi. Görsel İletişim Tasarımı Bölümü “Kalite Birimi, Strateji ve Akreditasyon Komisyonu”   Bölüm öğretim üye ve öğretim elemanları ile akreditasyon süreci ve “Özdeğerlendirme Raporu” hakkında toplantı gerçekleştirildi.
Komisyon Başkanı çalışma raporu üzerinden bilgi verdi. Aynı zamanda,  görevi gereği üniversite dışında bulunan ve yıllık izinde olan hocalarımız Perculus üzerinden katılım Linki aracılığı ile toplantıya katıldılar.

Doç. Dr. Deniz AKÇAY BALCI hocanın Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Kalite Birimi Sorumluluğuna devam edemeyeceği konusunda mazeretini bildirmesi sonucunda görevi sona ermiş olup, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü “Kalite Birimi, Strateji ve Akreditasyon Komisyonu” olarak zaten bir bütün olarak çalışıldığı ifade edilerek, komisyonun  (Dr. Öğr. Üyesi Ruhcan AKİL (Bölüm Başkanı) Komisyon Başkanı, Dr. Öğr. Üyesi Emel BİROL (Blm. Bşk. Yrd.), Arş. Gör. Özlem ÖZKAN ŞAFAK, Arş. Gör. Kusay TATLI)   çalışmalara devam edeceğini, Komisyon Başkanı’nın da “Kalite Birimi, Strateji ve Akreditasyon Komisyonu” sorumluluğunu üstlendiğini ifade etti. Değişikliğin MTF Dekanlığına da duyurulduğu bildirildi.