14 Ara 2023

ZORUNLU ORTAK DERS MAZERET SINAV YERLERİ VE DESLİK BİLGİLERİ YAYINLANDI

15 Aralık 2023 Cuma günü zorunlu ortak dersler için mazeret sınavları yapılacaktır.

Sınav süreleri 30 dk olmakla birlikte sadece optiklerin doldurulması ve kontrol süreçleri için sınav salonları 45 dk kapatılmıştır. Bu doğrultuda;

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi  10:00-10:45

Türk Dili 11:00-11:45

İngilizce 14:00-14:45

İkinci öğretim Türk Dili 18:00-18:45

olarak planlanmıştır.

SINAV YERİ VE DERSLİK BİLGİLERİ:

Hukuk Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Adalet MYO öğrencilerimiz için sınavlar Kartal Yerleşkesinde yapılacaktır. Derslikler aşağıdaki şekilde planlanmıştır.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I: B201

Türk Dili I : B201

İngilizce I :  A102

Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimiz için sınavlar Pendik Halil Kaya GEDİK Yerleşkesinde yapılacaktır. Derslikler aşağıdaki şekilde planlanmıştır.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I:  Hemşirelik Lab

Türk Dili I: Hemşirelik Lab

İngilizce I : Hemşirelik Lab

MYO Programlarındaki öğrencilerimiz için sınavlar MYO Yerleşkesinde yapılacaktır. Derslikler aşağıdaki şekilde planlanmıştır.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I: 308 Nolu Derslik

Türk Dili I :111 Nolu Derslik

İngilizce I : 204 Nolu Derslik

Türk Dili I (İ.Ö) : 200 Nolu Derslik

YÖS öğrencileri için 15 Aralık günü ödev teslimi olarak Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden sınav düzenlenecektir.

“An exam will be held for YÖS (International student status) students via the Distance Education System  (ue.gedik.edu.tr) on December 15th as homework submission.”