19 Eyl 2024

Constantin Brancusi University of Targu Jiu’dan Dört Öğrenci Erasmus+ Hareketlilikleri Kapsamında Kurumumuzda Öğrenciler İçin Staj Hareketliliği Gerçekleştirecektir.

Constantin Brancusi University of Targu Jiu’dan Ana-Maria Brebenel, Maria-Madalina Sgindar, Mirela-Alexandra Racoceanu ve Lidia-Valentina Iana, Erasmus+ Programı kapsamında üniversitemizde staj hareketliliklerine başlamışlardır. Öğrencilerden ikisi Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde, biri Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde ve biri de Yazılım Ofisi’nde olmak üzere, toplamda 3 ay boyunca değerli katkılarda bulunacaklardır.

Hareketlilikleri 1 Ağustos tarihinde başlamış olup, öğrencilerimiz üniversitemizin farklı birimlerinde hem mesleki deneyim kazanacak hem de kültürel ve akademik paylaşımlarda bulunarak kurumlar arası iş birliğini güçlendireceklerdir.

Bu staj döneminin hem öğrenciler hem de üniversitemiz için verimli geçeceğine inanıyor, kendilerine başarılar diliyoruz.