18 Nis 2024

DAFFODİL INTERNATİONAL ÜNİVERSİTESİ’NDEN DR. IMRAN MAHMUD, 18.04.2024 TARİHİNDE KURUMUMUZU ZİYARET ETTİ.

Daffodil International Üniversitesi’nde Yazılım Mühendisliği Bölümü Başkanı ve Yardımcı Profesör olan Dr. Imran Mahmud, 18 Nisan 2024 tarihinde kurumumuza gerçekleştirdiği ziyarette, Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Başkanı olan hocamız Enver A. Güvel ile bir araya geldi. Bu buluşma kapsamında, makroekonomi dersinde konuk öğretici olarak birlikte ders gerçekleştirdiler.

Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü olan Öğretim Görevlisi Yücel Kamar hocamız, ziyaretin sonunda Imran Bey’e katılım sertifikasını takdim etti. Bu etkinlik, kurumlar arasındaki iş birliğini ve akademik alanda bilgi paylaşımını teşvik etme amacıyla düzenlenmiştir.