15 Kas 2021

Değerli Öğrencilerimiz,

8 Eylül 2021 tarihinde Ulusal Ajans tarafından yayımlanan duyuruda, Erasmus+ öğrenim hareketliliği 2021 proje dönemi için öngörülen bütçe tutarlarının geçici nitelikte olduğu, resmi katılım sürecinin tamamlanmasını ardından kesin miktarın belirlenebileceği ve bütçenin ödenmesinde gecikmeler olacağı vurgulanmıştır.

Hâlihazırda 2021 proje dönemi için Üniversitemize iletilmiş olan herhangi bir bütçe bulunmamaktadır. Bu sebepten öncelikli olarak 2020 bütçesi kalan bakiye tutarından hibelendirilmek üzere öğrencilerimiz ve personelimiz için 15.12.2021 tarihinde yeni bir ilana çıkılarak, 2022-2023 akademik yılı için öğrenci öğrenim, staj ve personel başvuruları kontenjanları ve program kuralları 2020 Uygulama El Kitabı kurallarına uygun olarak duyurulacaktır.

2021 proje bütçesinin üniversitemize iletilmesinin ardından 2021 proje kuralları ve bütçeleri üzerinden yeni bir ilanla proje kuralları öğrencilerimize ve personelimize duyurulacak ve yeni bir ilanla tüm muhataplar bilgilendirilecektir.

T.C. Gedik Üniversitesi, Erasmus Ofisi