24 Tem 2024

DR. ÖĞRETİM ÜYESİ SEYED HOUTAN SHAHIDI, GÜRCİSTAN, GEORGIAN STATE TEACHING UNIVERSITY OF PHYSICAL EDUCATION AND SPORT’DA ERASMUS+ PERSONEL DERS VERME HAREKETLİLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Üniversitemizin Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi programı öğretim üyesi, Dr. Öğretim Ütesi Seyed Houtan Shahidi Erasmus+ Programı kapsamında, Gürcistan’da yerleşik Georgian State Teaching University of Physical Education and Sport’da 19-22 Haziran tarihleri arasında personel için ders verme hareketliği gerçekleştirmiştir.

Bu hareketlilik, kurumumuz ve Georgian State Teaching University of Physical Education and Sport arasında güçlü bir işbirliği zemini oluşturmuş ve her iki kurumun da Erasmus+ programları çerçevesinde daha etkin bir şekilde işbirliği yapmasına olanak sağlamıştır.