27 Şub 2024

ERASMUS+ INFO DAYS 2024 -2 (TÜRK ÖĞRENCİLER İÇİN) TOPLANTISI ÇEVRİMİÇİ ORTAMDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

26 Şubat 2024 tarihinde, Türk öğrenciler için Erasmus+ Bilgilendirme Günleri kapsamında ikinci çevrimiçi toplantı düzenlendi. Toplantı, Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörlüğü Uzman Yardımcısı İlayda Önder’in sunumuyla gerçekleştirildi. Sunumun ardından katılımcıların soruları da başarıyla cevaplandırıldı.

Erasmus+ Bilgilendirme Günleri, öğrencilere Erasmus programı hakkında kapsamlı bilgiler sunmayı ve katılımcıların sorularını yanıtlamayı amaçlamaktadır. Bu toplantıda da öğrencilerimizin Erasmus deneyimlerine dair merak ettikleri konular İlayda Önder tarafından açıklandı ve katılımcıların soruları detaylı bir şekilde ele alındı.