27 Eki 2020

Erasmus Koordinatörlüğü 29 Ekim Mesajı

Cumhuriyetimizin ilanının 97.yıldönümünü büyük bir onur, coşku ve heyecanla kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler hedefine ulaşma, geliştirme noktasında Üniversitemiz büyük görev ve sorumlulukları olduğu bilinciyle hareket etmektedir. Bu kapsamda Erasmus Koordinatörlüğümüz, ülkemiz hedefleri doğrultusunda, Cumhuriyetle sonuçlanan Milli Mücadele ruhu ve azmiyle bilimsel olarak uluslararası faaliyetlerle gelecek umutlarının teminatı olmaya devam edecektir.

Cumhuriyetimizin 97.yıldönümünü ve Cumhuriyet Bayramımızı gururla, büyük onur ve coşkuyla kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

T.C. İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ

Erasmus Koordinatörlüğü