16 Oca 2024

ERASMUS+ MERKEZÎ PROJE BAŞVURULARI İLE İLGİLİ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

08.01.2024’te Rektörlük Toplantı Odası’nda Erasmus+ merkezî projelere başvuruda bulunmak isteyen veya bu projelerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyen tüm akademik personelin katılımına açık bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör Yardımcısı sayın Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş’ın yanı sıra, TTO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Feridun Özçakır, Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Yücel Kamar ve Erasmus merkezi proje başvurularına ilgi duyan akademisyenler ve fakültelerden ve TTO’dan temsilciler iştirak etti.

Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Yücel Kamar katılımcılara Erasmus+ Merkezi projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve ardından katılımcıların sorularını cevapladı. Toplantıda ayrıca Erasmus+ Merkezî Projelere başvuru stratejisi istişare edildi.