27 Şub 2024

ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEMİZDE STAJ YAPAN ERA VAVLA’NIN HAREKETLİLİĞİ SONA ERDİ

Okulumuzun Dijital Dönüşüm Ofisi’nde Erasmus+ Staj Hareketliliği programı kapsamında Makedonya’daki International University of Struga’dan gelen Era Vavla, başarıyla tamamladığı staj programını bitirerek ülkesine dönüş yapıyor.

Era Vavla, bu süreçte önemli katkılarda bulunarak uluslararası deneyimlerini artırdı ve bizlere unutulmaz anılar bıraktı

Bu tür uluslararası hareketlilik programları, okulumuzun küresel bağlantılarını güçlendirirken öğrencilerimize benzersiz öğrenme fırsatları sunmaya devam edecektir. Era Vavla’nın deneyimi, bu tür programların değerini bir kez daha hatırlatmıştır.

Tekrar Era Vavla’ya teşekkür eder, gelecek staj hareketliliklerinde tüm öğrencilere başarılar ve keyifli deneyimler dileriz.