4 Eki 2022

“Erasmusdays 2022” etkinliğine katılacak öğrencilerin dikkatine

12 Ekim Çarşamba Günü Pendik Belediyesi Gençlik Kampı’nda “Erasmusdays 2022” günleri gerçekleştirilecektir. Katılmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki formu doldurmaları gerekmektedir.

Erasmusdays2022 Katılım Formu

ErasmusDays nedir?

Erasmus+ Programı’nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, ilgili projelerin çıktılarının yaygınlaştırılmasını sağlamak ve potansiyel yararlanıcıları Erasmus+’tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde çeşitli etkinliklerle kutlanan bir organizasyondur. Sergiler, konserler, yarışmalar, seminerler, ortak ağ oluşturma, herkese açık faaliyetler, Europass Hareketlilik belgelerinin dağıtımı, dijital etkinliklerin yer aldığı organizasyonda Türkiye tüm ülkeler arasında en fazla etkinlik gerçekleştiren 2. ülke olmuştur. İlgili projelerden daha fazla kişinin bilgi sahibi olunmasına ve Avrupa ve Avrupa ötesine taşınmasına olanak sunan ErasmusDays etkinliği bu sene 13-14-15 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.