4 Mar 2024

HİNDİSTAN’DA SYMBIOSIS SKILLS & PROFESSIONAL UNIVERSITY TARAFINDAN DÜZENLENEN “1. ULUSLARARASI ORTAKLIK BULUŞMALARI”’NA KATILDIK.

Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Yücel Kamar, davet üzerine gittiği Hindistan’da akademik iş birliği çalışmaları kapsamında, 15-16 Şubat 2024 tarihinde, Hindistan’ın en modern üniversitelerinden Symbiosis Skills & Professional University’nin düzenlediği 1. Uluslararası Ortaklık Buluşmaları’na katıldı. Kamar, iki gün süren toplantılarda üniversite kampüsünü ziyaret etti, akademisyenlerin kendi fakülteleri ile ilgili gerçekleştirdikleri sunumları izledi ve ayrıca Üniversitemizi tanıtan bir sunum gerçekleştirdi.

Kamar, Avrupa’dan ve Hindistan’ın diğer bölgelerinden gelen katılımcılarla bir araya gelerek akademik iş birliği fırsatlarını görüştü.