23 Eki 2023

HİNDİSTAN’DAN SYMBIOSIS UNIVERSITY GROUP İLE İKİNCİ İŞ BİRLİĞİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Hindistan’ın Indore ve Pune şehirlerinde Symbiosis University of Applied Sciences, Indore (SUASS) ve Symbiosis Skills and Professional University, Pune (SSPU) üniversitelerini bünyesinde bulunduran Symbiosis University Group ile Üniversitemiz arasında muhtemel ikili anlaşmanın detaylarının değerlendirildiği bir çevrimiçi toplantı 20.10.2023 tarihinde gerçekleştirildi. Symbiosis’ten Dr. Swati Mujumdar, Manjari Desai, Deena Kataria ile İstanbul Gedik Üniversitesi Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Yücel Kamar’nın katıldığı toplantının sonunda akademik iş birliği için bir mutabakat (MoU) anlaşması Hintli paydaşlarımız tarafından imzalandı. İlgili anlaşma Üniversitemiz tarafından imzalanmasının ardından yürütlüğe girecektir.