19 Eyl 2024

Hukuk Fakültesi Öğrencimiz Ekrem Yıldız, Erasmus+ Programı Kapsamında Bielefeld Üniversitesi’nde Öğrenim Hareketliliğine Başladı

Hukuk Fakültesi öğrencimiz Ekrem Yıldız, Erasmus Programı kapsamında Almanya’nın Bielefeld kentinde bulunan Bielefeld Üniversitesi’nde öğrenim hareketliliğine başlamıştır.

Ekrem Yıldız, önümüzdeki dönem boyunca Bielefeld Üniversitesi’nde eğitim alarak hem akademik hem de kültürel açıdan önemli deneyimler kazanacak. Bu süreçte, uluslararası düzeyde farklı bakış açıları ve uygulamalarla tanışma fırsatı bulacak olan öğrencimizin, hukuk alanındaki bilgi birikimini ve perspektifini genişleteceğine inanıyoruz.

Kendisine bu yeni macerasında başarılar diliyor, elde edeceği kazanımların kariyerine olumlu katkılar sağlamasını temenni ediyoruz.