18 Tem 2024

İkili İşbirlikleri Kapsamında Partner Olduğumuz İtalya Roma’da yerleşik Quasar Institute For Advanced Design’dan CEO & Akademik İşler Direktörü Luna TODARO ve Şirket Yönetimi Eğitmeni Riccardo Laurina 17 Temmuz 2024 Tarihinde Erasmus Personel Eğitim Alma Hareketlilikleri Kapsamında Kurumumuzu Ziyaret Etti.

Quasar Institute For Advanced Design’dan CEO & Akademik İşler Direktörü Luna TODARO ve Şirket Yönetimi Eğitmeni Riccardo Laurina 17 Temmuz 2024 tarihinde Erasmus Personel Eğitim Alma Hareketlilikleri kapsamında Mimarlık ve Tasarım Fakültemizi ziyaret etti. İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı departmanından Dr. Öğr. Üyesi Ferhan Hasmaden hocamızın eşliğinde fakülte turu ve öğrenci işleri sergisinin gezilmesinin ardından, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi hocalarımız Doç. Zerrin Funda ÜRÜK, Doç. Dr. Deniz Akçay Balcı, Doç. Dr. Pınar Erkan Bursa, Dr. Öğr. Üyesi Ferhan Hasmaden, Dr. Öğr. Üyesi Ekrem Çetin Bigat, Arş. Gör. Uğur Eren Yasak, Arş. Gör. Atakan Seç ve Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörlüğü’nden Uzman Yardımcısı İlayda Önder ile toplantı düzenlendi. Toplantıda potansiyel işbirlikleri üzerine konuşmalar gerçekleştirildi.

Misafirlerimiz, Gedik Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım programı hocalarımız Öğr. Gör. Sonad Tanyel, Öğr. Gör. Seda Müftüoğlu, Öğr. Gör. Halime Sanem Özkan ve Dış İlişkiler ve Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Yücel Kamar ile bir araya geldiler. Derslik ve laboratuvarları gezdikten sonra, hareketlilik programının sonunda sertifikalarını aldılar.

Bu hareketliliğin, iki kurum arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmesini umuyoruz.