26 Tem 2024

İkili İşbirlikleri Kapsamında Partner Olduğumuz Portekiz Aveiro’da yerleşik Universidade De Aveiro’dan Rui Pedro Marques, Graça Azevedo ve Maria C Tavares 22-26 Temmuz 2024 Tarihinde Erasmus Personel Eğitim Alma Hareketlilikleri Kapsamında Kurumumuzu Ziyaret Etti.

Portekiz Aveiro’da yerleşik Universidade De Aveiro’dan Rui Pedro Marques, Graça Azevedo ve Maria C Tavares 22-26 Temmuz 2024 tarihinde Erasmus Personel Eğitim Alma Hareketlilikleri kapsamında kurumumuzu ziyaret etti. Önce İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinden Sayın Dekan Hocamız Prof. Dr. Şakir Dinçşahin ve Dr. Öğr. Üyesi Metin Toptaş hocamız ile bir araya gelerek potansiyel işbirlikleri üzerine toplantı gerçekleştirdiler. Ardından Bilgisayar Mühendisliği departmanından Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Feridun Cemal Özçakır, Bilgisayar ve Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ümit Öztürk ve Teknoloji Transfer Ofisinden Sena Gürbüz ile bir araya gelerek gelecek işbirlikleri üzerine planlamalar yapıldı.

Programın ardından Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörlüğü tarafından katılım sertifikalarını alarak kurumumuza veda ettiler.

Bu hareketliliğin, iki kurum arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmesini umuyoruz.