22 Tem 2024

KARADAĞ ADRİATİK BAR ÜNİVERSİTESİ İLE İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Üniversitemiz, 19 Temmuz 2024 tarihinde Karadağ Bar Üniversitesi ile çevrimiçi bir KA171 alanında proje planlama toplantısı düzenledi. Toplantıda, iki üniversite arasında potansiyel işbirliği fırsatları ele alındı ve Erasmus+ programı ile diğer akademik alanlarda ortak projelerin hayata geçirilmesi konusunda önemli adımlar atıldı.

Toplantıya, üniversitemizi temsilen Dış İlişkiler ve Erasmus+ Koordinatörü Yücel Kamar katıldı. Bar Adriatik Üniversitesini temsilen ise Nikola Abramoviç toplantıya katılım sağladı.

Görüşmede, iki üniversite arasında Erasmus+ kapsamında öğrenci ve personel değişim programları, ortak araştırma projeleri ve diğer akademik alanlarda iş birliği yapılması konusunda mutabakata varıldı.