16 Tem 2024

Kurumumuzun Dış İlişkiler ve Erasmus Ofisi Uzman Yardımcısı İlayda Önder, Erasmus programlarına kabul edilmiş ve süreçlerini ilerletmekte olan öğrencilerimizle ikinci oryantasyon toplantılarını çevrimiçi ortamda gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz, okul bulma ve ders seçme süreçlerini yönetmektedirler. Bu süreçte öğrencilerimizin aklındaki soruları yanıtlamak ve endişelerini gidermek amacıyla çevrimiçi toplantılar düzenledik. Türk ve uluslararası öğrenciler için ayrı oturumlar düzenlendi. Tüm katılımcılarla birebir olarak süreçleri hakkında detaylı görüşmeler yapıldı ve merak edilen sorular cevaplandırıldı. Gelecekteki süreç hakkında bilgi verilerek katılımcılara rehberlik edildi.

Erasmus hareketliliğine gösterdikleri ilgi için öğrencilerimize bir kez daha teşekkür ederiz. Gelecek dönemlerde sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.