18 Tem 2024

LİTVANYA VYTAUTAS MAGNUS MAGNUS ÜNİVERSİTESİ, UGNES KARVELIS GYMNASIUM’DAN ZİYARETÇİLERİ AĞIRLADIK

Litvanya Vytatutas Magnus University, Ugnes Karvelis Gymnasium’dan İngilizce öğretmenleri Džilda Railienė ve Marija Paulauskienė, Müdür Yardımcısı Jovita Puidokienė ve Beden Eğitimi Öğretmeni Minvydas Matlašaitis, Kartal Hacı Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi’nin dahil olduğu AB ERASMUS+ akreditasyonu kapsamında işbaşı gözlem (job shadowing) faaliyeti gerçekleştirmek amacıyla üniversitemizi ziyaret etti.

Ziyaretçilerimiz, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Antonina Nemtinova, Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü Dr. Öğr. Üyesi Merve Bal ve Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Yücel Kamar ile bir araya gelerek ilgili birimlerin işleyişi hakkında bilgi aldı ve çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.